Tarieven

Tarieven logopedie 2024

Vanaf 1 januari 2024 hebben wij alleen een contract afgesloten met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. De rekening wordt rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. Met alle overige verzekeraars hebben wij geen contract. U krijgt via factureringsbedrijf Infomedics een nota, die u aan hen dient te betalen. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u een gedeelte terug.

Eenmalig onderzoek, maximaal 60 minuten € 97,50
Anamnese en onderzoek na verwijzing, maximaal 60 minuten € 97,50
Individuele zitting reguliere logopedie, maximaal 30 minuten € 48,75
Individuele zitting preverbale logopedie € 97,50
Toeslag voor behandeling aan huis € 28,00
Instructie/overleg ouders/verzorgers van de cliënt, eenmalig € 48,75
Overleg met derden per 30 minuten € 48,75
Verslaglegging aan derden per verslag € 135,00

 

Naturapolis of restitutiepolis.

Wanneer u een zorgverzekering met een naturapolis hebt ( dat hebben de meeste  mensen in Nederland) dan mag u wel zelf een zorgverlener  kiezen, maar moet u een deel van de rekening zelf betalen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw polis. Meestal is dat ongeveer de helft van bovenstaande tarieven.

Wanneer u een restitutiepolis heeft mag u zelf uw zorgverlener kiezen en wordt meestal het volledige bedrag vergoed.

Vraag dit na bij uw verzekering.

Uw zorgrekening

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036-2031900 (lokaal tarief) of via mail: rekening@infomedics.nl. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.